Stappenplan

Voor een zorgeloze renovatie of nieuwe badkamer is een goed uitgewerkt stappenplan nodig. Met onze werkwijze hoef je je nergens zorgen over te maken. Je nieuwe badkamer staat binnen de kortste keren bij jou thuis te schitteren.

1 - Eerste contact

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek in onze toonzaal, gaan we in op welke eisen en wensen je hebt voor je nieuwe badkamer. We leggen uit hoe StoneConcept te werk gaat en gaan samen op zoek naar de geschikste materialen en accessoires.

2 - Bezoek bij jou thuis

We komen bij je thuis langs en meten alles tot in de details op. We bekijken de technische specificaties noodzakelijk voor installatie van je nieuwe badkamer.

3 - Opmaken 3D-ontwerp

We maken een 3D-ontwerp dat zeer realistisch is. We nodigen je uit in onze toonzaal om dit ontwerp te komen bekijken.

4 - Offerte op maat

Als het ontwerp en de gekozen materialen goedgekeurd zijn, stellen we een gedetailleerde en transparante offerte op. Zo weet je precies wat je mag verwachten.

5 - Planning

We stellen een duidelijke planning op zodat je precies weet wat je wanneer mag verwachten. Handig, toch?

6 - Installatie

Je badkamer wordt geplaatst en wordt helemaal tot in de puntjes afgewerkt. Zo kan je binnen de kortste keer genieten van je nieuwe badkamer.

Onze werkwijze spreekt je aan?
Maak dan zeker een afspraak.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren.