Wij zijn Stoneconcept

Familiebedrijf

StoneConcept is een op en top familiebedrijf. Ik ontvang je graag in onze inspiratieruimte voor het vinden van de badkamer van je dromen. Mijn man en zoon zorgen voor de professionele plaatsing van de nieuwe badkamer of tegels. Als geregistreerd aannemer plaatst StoneConcept volgens de WTCB-kwaliteitsnormen. Wij scholen ons steeds bij in de nieuwste trends en technieken.

“Het werken in familieverband vinden wij bij Stoneconcept heel belangrijk. Zo kunnen wij steeds de nodige kwaliteit garanderen.”

Christel Liessens

Ambassadeur Badkamerrenovatie

StoneConcept werd onlangs door City Reports verkozen tot Ambassadeur voor de provincie Antwerpen in de Sector Tegel, Sanitair en Badkamer. Als bedrijf zijn wij enorm trots op deze erkenning.

Kwalitatief aanbod

StoneConcept beschikt over een kwaliteitsvol aanbod. Je kan onze merken op ware grootte ontdekken in onze inspiratieruimte. Zo krijg je een realistische impressie van je nieuwe badkamer, vloer- of wandtegels. Wat je ook kiest – modern, landelijk, rustiek of high end – Ons bedrijf biedt enkel kwaliteit. Badkamers, vloeren, tegels en leefomgevingen in het algemeen, moeten niet alleen functioneel maar ook mooi en sfeervol zijn. Dit is onze filosofie bij StoneConcept. Wij staan garant voor 100% maatwerk, tijdloze & sfeervolle ontwerpen, natuurlijke & warme materialen, vakmanschap en duurzame afwerking.

“Bij StoneConcept werken wij enkel met materialen die we zelf ook thuis zouden gebruiken. Dat is een vereiste.”

Matthias Herssens

Ervaring, tot uw dienst

StoneConcept heeft meer dan 20 jaar ervaring. Onze kennis helpt je bij het uitvoeren van je totale badkamerrenovatie of het plaatsen van vloer- en/of wandtegels. Bovendien overhandigen wij je een stappenplan van de uit te voeren werkzaamheden. Op die manier kan je optimaal genieten van je nieuwe badkamer, zonder onaangename (budget)verrassingen.

“Net zoals jou, kom ik ook niet graag voor verrassingen te staan. Dit vermijdt StoneConcept met een duidelijk stappenplan en budget.”

Marc Herssens

Wil je kennismaken met StoneConcept?
Reserveer je persoonlijke rondleiding!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren.