Badkamer(renovatie)

De badkamer

Relaxen onder de douche, een rustig toiletbezoek, kinderen in bad steken, haar stylen, tanden poetsen, … We brengen heel wat tijd door in de badkamer. Daarom is het belangrijk dat die op een aangename manier is ingericht om er maximaal van te kunnen genieten.

Wil je vernieuwen? Daar zijn verschillende redenen toe

Badkamerinrichting

Onze jarenlange ervaring met badkamerinrichting en badkamerrenovatie helpen jou.

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie kan StoneConcept je van dienst zijn met het ontwerpen van je badkamer. StoneConcept laat je je nieuwe badkamer bewonderen aan de hand van een ultramoderne 3D-ontwerpmodule. We helpen je ook bij de keuze van materialen en toestellen, het uittekenen van de optimale ruimte, eventueel afbreken van de oude badkamer, het plaatsen van chape en isolatiechape, …

Ons stappenplan legt je tot in het detail uit hoe wij dit voor je doen.

Tegels van S tot XXL

Tegels zijn belangrijk voor het “gevoel” van je interieur. Groot, klein, vierkantig, langwerpig, donker, licht, natuursteen of keramische tegels? Wie op zoek is naar tegels – of het nu voor badkamer, keuken, toilet of berging is – merkt dat het aanbod enorm is. StoneConcept laat je de bomen door het bos wél zien.

Niet alleen de “look and feel” van de tegel is belangrijk, maar ook de onderhoudsvriendelijkheid. Wandtegels in een douche of als spatwand in de keuken moeten eenvoudig te reinigen zijn. StoneConcept kan je hierin adviseren.

Wij hebben in onze toonzaal een mooie selectie kwaliteitsmerken. Van mozaïek tot grootformaat, van rustiek, modern tot high end afwerking. Alles gepresenteerd in realistische opstellingen.

StoneConcept beschikt over tegels die passen binnen jouw budget en smaak.

Met meer dan 20 jaar ervaring in tegelwerken staan wij garant voor een kwaliteitsvolle plaatsing en afwerking.

Benieuwd naar wat StoneConcept voor jou kan betekenen?
Neem contact op!
We hebben lekkere koffie!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren.