Wandtegels

Tegels geven een belangrijke look aan uw interieur. Groot, klein, vierkant, langwerpig, donker, licht, natuursteen, keramische tegels,…

Wie op zoek is naar wandtegels - of het nu voor badkamer, keuken, toilet of berging is - zal merken dat het aanbod enorm is.

Maar niet alleen het uitzicht is belangrijk, ook de onderhoudsvriendelijkheid van muurtegels is een aandachtspunt. Wanneer de wandtegels in de douche of als spatwand in de keuken worden geplaatst, moeten ze zeker eenvoudig te reinigen zijn.

StoneConcept kan u hierin adviseren. Wij hebben in onze toonzaal in Bornem alvast een eerste selectie uit onze kwaliteitsmerken gemaakt. Van mozaïek tot grootformaat, van klassiek tot modern, gepresenteerd in realistische opstellingen. Dit naar ieders keuze en budget.

Bent u nu al op zoek naar inspiratie? Bekijk dan zeker enkele van onze realisaties.

Wandtegels plaatsen

StoneConcept is in 1996 gestart met het plaatsen van vloer- en wandtegels. Vanuit onze ervaring en kennis van verschillende plaatsingsmethoden kunnen wij u helpen bij het betegelen van uw muren, zowel bij renovatie als nieuwbouw.

StoneConcept is een familiebedrijf met een beperkt team, waardoor wij u steeds een kwalitatieve afwerking kunnen garanderen.

Wandtegels plaatsen