Wat klanten over StoneConcept vertellen

Dit soort perfect vakmanschap kom je spijtig genoeg niet veel meer tegen. Duidelijke voorstellen, duidelijke offerte, duidelijke overeenkomst, duidelijke afspraak, proper en perfect werk volgens afspraak, ... Resultaat : top badkamer en wc. Geen millimeter naast de verwachtingen maar boenk erop = super tevreden klant. Bedankt Marc en ook uw zoon !! RESPECT !!
Hervé Gregoir
Kontich


Graag willen wij u melden dat wij erg tevreden zijn met onze renovatie van de badkamer. Jullie hebben hier een prachtig resultaat neergezet! De werken zijn erg vlot verlopen en we hadden bijna geen hinder. Dikke duim voor het super team van StoneConcept. Nogmaals bedankt voor het realiseren van onze droombadkamer.
Wauters - Govaerts
Mariekerke.


Ik wou jullie nog eens super hard bedanken voor de badkamer! Ze is mooier dan we ooit hadden kunnen dromen, we zijn er echt verliefd op! Perfecte afwerking en super vriendelijke mensen! Echt super hard bedankt
Wendy, Timo & Loewie


Zeer tevreden over de uitgevoerde werken. Bij ons hebben ze een paar jaar geleden onze badkamer vernieuwd en nu hebben ze onze vloer van inkomhal, keuken en living vernieuwd. Bij beide werken is alles verlopen zoals afgesproken, zowel wat de uitvoering als de tijd betreft. We zouden zeker StoneConcept aanbevelen bij familie en vrienden. Bedankt voor de goede samenwerking.
Magda & Louis


StoneConcept heeft prachtig werk geleverd. Wij zijn zeer, zeer tevreden. Van bij het eerste contact in de toonzaal, tot de eindafwerking, kunnen wij niet anders dan tevreden zijn. Het zijn stielmannen, die zeer vriendelijk zijn en hun werk mag gezien worden. De afgemaakte prijs en de te uit te voeren werken werden correct nageleefd. Een dikke proficiat!!!!!
Patrick & Erna
Temse


Hallo Christel, We willen jou en Marc graag bedanken voor de goede samenwerking. We zijn erg tevreden met al het gedane werk en hopen nu inderdaad volop van ons badkamer te kunnen genieten.
Leen & Ingrid
Buggenhout


Dankzij de productkennis van Christel, hadden we snel een keuze gemaakt uit het ruime assortiment van StoneConcept. Ook gaf zij ons tips en goede raad om onze badkamer uit te werken. Snel had ze een offerte en tekeningen klaar over hoe onze badkamer er zou uitzien. Toen we eind juli onze oude badkamer hadden uitgebroken, hadden we nooit durven dromen, dat een goeie week later onze nieuwe er al zou staan. Bedankt, Marc en Matthias, voor jullie inzet en professionalisme tijdens de werken. Jullie zijn een super-team !
Ria & Kris
Bornem


Super tevreden van StoneConcept! Bij ons zijn ze ons dakterras komen aanleggen. Geen makkelijke klus, logistiek gezien, aangezien ze met alle tegels door de het huis moesten. Maar alles werd mooi afgedekt en afgeplakt zodat ze zeker geen schade zouden aanrichten in onze woning. Vooraf hadden we blijkbaar niet goed gecommuniceerd over de hoogte van de tegeldragers op ons dakterras, maar dat losten zij in geen tijd op. ( Dank voor de flexibiliteit!!) Ik wist niet dat terrastegels op tegeldragers zo precies konden afgewerkt worden! Alles ligt perfect horizontaal en aan de kanten echt heel knap afgewerkt! Merci mannen! Jullie zijn top!
Kwinten
Willeboek


Na een 20-tal jaren in onze woning geleefd te hebben was onze badkamer toe aan renovatie. Om niet met verschillende firma’s te moeten afspreken hebben wij voor StoneConcept gekozen. Bij het bespreken van onze droom heeft Christel eerst goed naar ons geluisterd zonder zich op te dringen. Een tijdje later kregen we van haar een offerte met mooi 3D-ontwerp waarbij rekening werd gehouden met onze wensen en hun expertise. Op dat moment kregen we reeds een mooi zicht hoe het eindresultaat ging zijn. Prachtig. Qua timing en afspraken verliep alles tip top. Alle afspraken werden correct nageleefd. Zelfs de werf werd steeds proper achter gelaten. Een groot pluspunt bij StoneConcept is dat de patroon Marc zelf mee op de werkvloer staat en dus ook de werken in goede banen leidt.
Eric & Maggy