Over StoneConcept

StoneConcept is een op en top familiebedrijf. Christel ontvangt u hartelijk in de toonzaal voor het vinden van de juiste vloer- en wandtegel , naar ieders smaak en budget. Ook voor het uw badkamerrenovatie geeft zij u graag persoonlijk advies. Een bezoek brengen aan de toonzaal? Maak hier een afspraak.

Man en zoon zorgen voor een professionele plaatsing van uw tegels of badkamer. Als geregistreerd aannemer plaatst StoneConcept steeds volgens de geldende WTCB-kwaliteitsnormen. Bovendien proberen we ons nog steeds continue te verbeteren door bijscholing.

“Het werken in beperkt familieverband vinden wij bij StoneConcept heel belangrijk. Zo kunnen wij steeds de nodige kwaliteit garanderen.”

Christel Liessens

Christel Liessens

Kwalitatief aanbod

StoneConcept volgt de nieuwste trends in badkamers, tegels, vloeren en materiaal op de voet. Wij kiezen dan ook uiterst zorgvuldig een kwaliteitsvol aanbod voor u uit. Kom onze selectie kwalitatieve merken op ware grootte ontdekken in onze toonzaal. Zo krijgt u een realistische impressie voor uw badkamerinrichting, uw vloertegels in de woonkamer of uw nieuwe wandtegels in de keuken. Wat u ook kiest – modern, landelijk of rustiek – StoneConcept biedt u enkel kwaliteit. Badkamers, vloeren, tegels en leefomgevingen in het algemeen, moeten niet alleen functioneel zijn, maar ook mooi en sfeervol. Dit is de filosofie van StoneConcept. Wij staan garant voor 100% maatwerk, tijdloze & sfeervolle ontwerpen, natuurlijke & warme materialen, vakmanschap en duurzame afwerking.

“Wij werken bij StoneConcept enkel met materialen die we zelf ook thuis zouden gebruiken. Dat is een vereiste.”

Matthias Herssens

Matthias Herssens

Ervaring, tot uw dienst

StoneConcept heeft meer dan 20 jaar ervaring. Onze kennis helpt u bij het uitvoeren van uw totale badkamerrenovatie of het plaatsen van vloer- en/of wandtegels. Wij selecteren samen met u de geschikte tegel, rekening houdend met smaak en budget. Bovendien overhandigen wij u steeds een stappenplan van de uit te voeren werkzaamheden. Op die manier kan u optimaal genieten van uw nieuwe badkamer, zonder onaangename (budget)verrassingen.

“Ik kom zelf ook niet graag voor verrassingen te staan. Dit proberen we met een duidelijk stappenplan en budget dan ook te allen tijde te vermijden bij onze klanten.”

Marc Herssens

Marc Herssens

Onze toonzaal bezoeken? Maak een afspraak ...

Wenst u persoonlijk advies over uw badkamer of tegels? Kom gerust langs voor inspiratie of een gesprek, maar maak eerst een afspraak via onderstaand formulier* of bel ons op het nummer +32 3 899 35 98. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09.30 u tot 12.00 u en van 13.30 u tot 18.00 u. Op zaterdag kan u ons telefoneren van 09.00 u tot 13.00 u. U kan ook een e-mail verzenden naar info@stoneconcept.be. Door een afspraak te maken kunnen wij u beter van dienst zijn en u optimaal advies geven bij het realiseren van uw droombadkamer.

Opgelet! Gelieve alle verplichte velden in te vullen.